Werkwijze

We spreken samen een datum en tijd af. We gaan dan naar een leuke locatie die jij hebt uitgezocht en waar jij je prettig voelt. Mijn voorkeur gaat uit naar een locatie buiten, in de natuur. Vind je het lastig om een locatie te kiezen? Ik heb ideeën genoeg!

Vanwege het mooie zachte licht is een fotoshoot tijdens het “gouden uur” erg mooi. Dit is ongeveer een uur voor zonsondergang. Maar natuurlijk zijn er ’s ochtends of ’s middags ook mogelijkheden. Dit bespreek ik graag met je.

De foto’s 

Na onze shoot ga ik met de foto’s aan de slag. Binnen twee weken zijn jouw foto’s klaar en kan je ze via jouw persoonlijke pagina op mijn website bekijken en bestellen.

Mijn werkdagen zijn:

Maandag en vrijdag. Overige dagen in overleg.

Shoots zijn altijd op afspraak.

Zondag is mijn vrije dag, dus dan plan ik geen shoots.

 

Kledingtip

Draag kleding waarin jij je goed voelt, maar wees voorzichtig met prints. Dit trekt de aandacht. (kleine prints zijn niet erg, maar wees voorzichtig met de “Hawai”-achtige prints). Wees ook voorzichtig met strepen en hokjes, dit kan gaan “dansen” op de foto. Effen kleding en aardse kleuren doen het goed op de foto. Aan een groep geef ik het advies om de kleuren van kleding af te stemmen met elkaar. Zo ontstaat er een mooi geheel.

Bekijk de mogelijkheden
Zin in in een shoot?
Neem dan contact met mij op.
Contact opnemen