Newborn -lifestyle

Voor een newbornshoot kom ik bij je thuis. Ik hou ervan om het kindje in zijn eigen omgeving vast te leggen. In zijn vertrouwde omgeving en met zijn ouders en eventueel andere kinderen uit het gezin. Ik probeer het dagelijkse leven te vangen in foto’s. Een knuffel van de vader of een kus van de moeder.

Als jullie kindje zich op zijn/haar gemak voelt, zal ik ook foto’s maken van jullie kindje alleen. Ik neem een paar accessoires mee, maar probeer ook te kijken wat jullie zelf hebben. Bijvoorbeeld een mooi kleed of een knuffel. Ook eigen inbreng is welkom.

Wanneer?

Als je zwanger bent en een newbornshoot wilt, boek dan alvast de fotoshoot. Je geeft mij de datum door wanneer je bent uitgerekend. Ik houd dan ruimte in mijn agenda vrij rond die datum.  Als jullie kindje is geboren, dan hoor ik dat graag. Meestal slapen baby’s de eerste twee/drie weken nog veel. En deze tijd is dan ook erg geschikt voor een newbornshoot. Maar het belangrijkste is dat moeder en de baby zich goed voelen.
Voor een newbornshoot neem ik twee uur de tijd.

-Ik doe geen gestylde newbornshoot, zoals het inwikkelen van je baby. Als je dit wilt, dan adviseer ik je om opzoek te gaan naar een fotograaf die hierin is gespecialiseerd. Ik ben hier niet in gespecialiseerd en zou het jammer vinden als onze verwachtingen niet overeenkomen-

Prijs newbornshoot €125,-

Wat krijg je voor deze prijs?:

  • 4 digitale foto’s in hoge kwaliteit;
  • Je mag de foto’s zelf kiezen in de online galerij;
  • Mijn enthousiasme en tijd die nodig is voor, tijdens en na de shoot,
  • Advies over afdrukmogelijkheden. Voorbeelden van diverse materialen kun jij bij mij thuis komen bekijken.

De genoemde prijzen zijn exclusief:

  • Extra foto’s. Wil je meer dan 4 foto’s? Dan kosten ze € 7,50 per stuk.
  • Reiskosten à € 0,35 per kilometer gerekend vanaf Workum (binnen 10 km vanuit Workum bereken ik geen reiskosten).
Zin in in een shoot?
Neem dan contact met mij op.
Contact opnemen